Retour voorwaarden

Artikelen retourneren in ongebruikte staat

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u, nadat u een product heeft besteld, alsnog besluit op uw koop terug te komen. In dat geval kunt u uiteraard uw order via de mail annuleren mits het artikel binnen die termijn nog niet is verwerkt. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

In de periode van 14 dagen na ontvangst van uw totale bestelling heeft u de mogelijkheid om de aankoop te herroepen. Mits u uw herroeping verzendt binnen het 14 dagen termijn, na ontvangst. Tijdens deze bedenktijd van 14 dagen dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken zodat u kunt beoordelen of u het product wenst te behouden. Na het melden van een retour heeft u nogmaals 14 dagen om het product ook daadwerkelijk retour te sturen. Wij benadrukken bijzonder dat de geldende zichttermijn duidelijk geen gebruikstermijn is waarin u het product kunt proberen alvorens te herroepen. Dus bekijk het product gerust zoals u in de winkel zou doen. Indien u besluit om een product te retourneren, dient u het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en in onbeschadigde verpakking te retourneren.  De kosten bedragen 35 euro. Dit om de verzending te dekken. Dit geldt voor Ruilen en voor Retourneren. Buiten Nederland, Belgie en Duitsland kost dit 50 euro

Bij schuld van onze kant kunt u uiteraard uw bestelling kosteloos retourneren. Denk bijvoorbeeld aan schade bij ontvangst of een verkeerd product. U krijgt dan binnen 3 dagen een nieuw product, of uw aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. Ontbrekende onderdelen of mankementen dienen binnen 7 dagen bij ons gemeld te worden.

Retour / Omruil

Wij nemen enkel de fiets retour in originele staat van ontvangst :
         Gedemonteerd
         Losse onderdelen verpakt
         Fiets verpakt met originele verpakkingsmateriaal
         Fiets rechtop in de doos
         Terug in originele doos

Bij uw aanvraag voor een retouropdracht ontvangen wij eerst 2 foto’s via de mail:
         1 foto waarbij  de fiets in de doos verpakt is
         1 foto van de doos dat het verzendklaar is

Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken!